Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Iulian Leca: Potențialul atomic din dosarul Elenei Udrea

Iulian Leca: Potențialul atomic din dosarul Elenei Udrea


Elena Udrea
Elena Udrea

“Mai concret, DNA o acuza de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii. Elena Udrea este suspectata ca ar fi primit de la cel mai “destept baiat din energie”, Bogdan Buzaianu, 3,8 milioane de dolari si o creanta in valoare de 900.000 de euro pentru a asigura derularea in continuare a afacerii de vanzare-cumparare de energie electrica cu SC Hidroelectrica SA.

Spaga ar fi fost intermediata de doi baieti veseli si avuti din presa, directorul EvZ, Dan Andronic, si fondatorul Cancan, Radu Budeanu. Cum Parlamentul a incuviintat inceperea urmaririi penale in acest dosar, este de asteptat ca audierile celor trei implicati sa clarifice acuzatiile initiale. Si, de ce nu?, sa duca si mai departe implicatiile care rezulta logic din acuzatiile celui de-al treilea dosar al Elenei Udrea.

Incotro ar putea sa duca aceste legaturi subterane? Pai, de exemplu, ar putea reinvia dosarul ALRO, ancheta deschisa in 2008 pentru subminarea economiei nationale, unde in stenograme apareau Traian Basescu, alaturi de Teodor Stolojan (consilier prezidential pe atunci), Elena Udrea (in calitate de sefa a Administratiei Prezidentiale) si fostul sot Dorin Cocos. Legaturile “baietilor destepti din energie” coboara si urca intre cele doua dosare in chip spectaculos.”.

Mai mult pe Ziare.com

REALITATEA.NET – Stiri – POLITICĂ

Mergi Sus