Acasa / Actualitate Intern / Gest impresionat: Un profesor de religie a făcut împrumut la bancă pentru elevi. Iată motivul!

Gest impresionat: Un profesor de religie a făcut împrumut la bancă pentru elevi. Iată motivul!


Un profesor de religie din județul Botoșani s-a gândit că Centenarul Marii Uniri trebuie să fie o lecție pentru cei mici. Astfel, acesta a selectat 36 de elevi din România, Ucraina și Republica Moldova, pe care i-a dus într-o excursie deosebită cu banii împrumutați de la bancă.


Elevii care au fost aleși după cât de cuminți sunt și cât de bine învață, au învățat istorie la fața locului. Excursia nu ar fi fost posibilă, dacă profesorul de religie din Rădăuți-Prut nu ar fi făcut un împrumut la bancă pentru a le plăti cheltuielile. De asemenea, potrivit botosaninews.ro, suma obținută nu a fost atât de mare pe cât și-ar fi dorit, astfel încât a apelat și la sponsorizări.

“Proiectul ” Cartea unește inimi” a plecat de la donațiile făcute de cei generoși, în primul rând. Și ceea ce m-a uimit cel mai mult e că o donație este venită din afară, de la un decan spaniol”, a spus profesorul Vasile Postolachi.

Preluare realitatea.net

Mergi Sus