Acasa / Vedete Monden / FURIA naturii. Ce a pățit acest PITON sufocat de sute de căpușe a șocat

FURIA naturii. Ce a pățit acest PITON sufocat de sute de căpușe a șocat


Piton sufocat de capuse
Piton sufocat de capuse

Salvare spectaculoasă, în Australia! Un piton acoperit din cap până în vârful cozii cu sute de căpușe a fost recuperat dintr-o piscină aflată în spatele unei case.


După ce a fost scos din apă, șarpele a fost dus la o clinică veterinară unde medicii i-au extras din piele nu mai puțin de 511 căpușe.

Se pare că bestia, când și-a dat seama de pericol, a intrat în apă, cu intenția să înece sutele de paraziți care-i puneau în pericol viața.

“A fost atacat de sute de căpușe, așa că a sărit în apă, ca să le înece”, a scris Tony Harrison, salvatorul repitlei, în dreptul imaginilor pe care le-a urcat pe o rețea de socializare.

“Salvez animale, în special șerpi, de 26 de ani, dar este pentru prima oară când văd așa ceva. Este cel mai rău caz. N-am reușit să scoatem toți paraziții, mai are câțiva sub piele, extrem de mici, așa că îi administrăm și medicamente care să-i ucidă. În scurt timp, Nike (numele șarpelui, n.r.) își va reveni complet și va fi eliberat”, a adăugat acesta, într-o postare ulterioară.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin click dreapta pe imagini, cum arată șarpele.

Preluare realitatea.net

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mergi Sus