Acasa / Actualitate Intern / EXPLOZIE într-un bloc din Oneşti: două persoane, cu arsuri grave la spital

EXPLOZIE într-un bloc din Oneşti: două persoane, cu arsuri grave la spital


Două persoane au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unei explozii produse într-un bloc din localitatea băcăuană Oneşti.

 


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bacău, cpt. Andrei Grecu, două persoane au fost transportate la spital, cu echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi de la SMURD.

Conform sursei citate, explozia a avut loc într-un apartament de la etajul al doilea al unui bloc, în timp ce proprietarul locuinţei şi încă o persoană încercau să repare un frigider, iar butelia de freon a explodat.

“A fost vorba despre explozia unei butelii de izobutan, se pare că încercau să încarce cu freon frigiderul, iar acea butelie de 750 de ml, tip spray, a explodat. Blocul nu a fost evacuat”, a declarat cpt. Andrei Grecu.

Cele două persoane rănite au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Moineşti, după ce au suferit arsuri de gradele unu, doi şi trei la nivelul feţei şi mâinilor.

În urma exploziei, mai multe geamuri s-au spart.

Un expert de la Inspectoratul de Stat în Construcţii urmează să ajungă să stabilească cât de grav a fost afectat blocul.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Mergi Sus