Acasa / Vedete Monden / Explozie într-un apartament din Iaşi. Trei persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital!

Explozie într-un apartament din Iaşi. Trei persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital!

Trei persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital din cauza unei deflagraţii care a avut loc într-un apartament din cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, Silvia Bolohan, explozia a fost cauzată de o lampă de sudură.

“Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat să intervină pe strada Tabacului. În solicitarea făcută la serviciul de urgenţă 112 se menţiona că a fost o deflagraţie produsă de o centrală termică. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Echipajele ajunse la faţa locului au constatat că explozia nu a fost la o centrală termică, ci la o lampă de gaz cu care se lucra. Explozia nu a fost urmată de incendiu”, a precizat Silvia Bolohan.

Din cauza exploziei, trei persoane au ajuns la spital. “Au fost trei victime. Un bărbat în vârstă de 43 de ani – care a suferit arsuri, a fost internat în Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie – şi o femeie în vârstă de 48 de ani – care a suferit multiple contuzii din cauza suflului exploziei, un traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală, contuzie de coloană în zona lombară, a fost internată în Clinica de Chirurgicală pentru supraveghere. A treia victimă este un băiat în vârstă de 13 ani, care a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sf. Maria, cu diagnosticul ‘atac de panică’”, a declarat Diana Cimpoieşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Mergi Sus