Acasa / Business / EximBank continuă programul de internship pentru studenții de la ASE

EximBank continuă programul de internship pentru studenții de la ASE

eximbank.jpg

EximBank va continua în acest an programul de internship derulat în parteneriat cu Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori (FABBV) din cadrul Academiei de Studii Economice București, după ce, la finalul primei etape a acestuia, doi dintre masteranzii participanți au devenit angajați ai băncii pe perioadă nedeterminată, a anunțat luni Traian Halalai, președintele executiv al EximBank la ceremonia de deschidere a anului universitar de la FABBV.

Oficialul EximBank a evidențiat faptul că banca s-a implicat în proiecte diverse care fie au avut ca target formarea viitorilor consumatori de produse și servicii bancare și dezvoltarea antreprenorială, fie au oferit sprijin pentru activitatea didactică și de cercetare și pentru dezvoltarea abilităților practice ale studenților.

În cadrul primei etape a programului de internship au fost selecționați trei masteranzi ai Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori care au început să lucreze efectiv în bancă din ianuarie 2014. Programul s-a derulat pe parcursul a 12 luni, iar, la final, două dintre participante au rămas în echipa EximBank.

DailyBusiness.ro

Mergi Sus