Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE -Claudia Ionaș a împlinit vârsta de 25 ani – La mulți ani Claudia Ionaș( GALERIE FOTO )

EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE -Claudia Ionaș a împlinit vârsta de 25 ani – La mulți ani Claudia Ionaș( GALERIE FOTO )

Florin-Ionas-Generalul-si-Claudia-Ionas-Muzica-Nunta.jpg

Cunoscuta cântăreață de muzică populară și de petrecere Claudia Ionaș a împlinit astăzi, 18 octombrie 2019 vârsta de 25 de ani. La mulți ani Claudia Ionaș! Claudia Ionaș s-a născut la data de 18 octombrie 1994 la Lipova, județul Arad.  Cele mai celebre piese ale intepretei Claudia Ionaș sunt:” Astăzi fac 18 ani “, Am drăguț mama nu știe “, “Inimă nu fi proastă “, “Când în ochii tăi privesc ” , “Ce să fac dacă-mi placi”. Tatăl intepretei Claudiei Ionaș este saxofonist, textier,  compozitor și producător. Tatăl ei a ajutat-o foarte mult în această carieră muzicală.

Claudia-Ionas-si-Florin-Ionas-Gneneralul-08.jpg

Dealungul timpului Claudia Ionaș a întâlnit și a colaborat cu foarte mulți artiști de renume. Claudia Ionaș are o mare simpatie pentru Andra. Interpreta Claudia Ionaș este foarte cerută la nunți și la tot felul de evenimente, ea face mereu show.  Prima apariţie publică pe scenă a fost în anul 2011, la Gala Premiilor Muzicale Populare Românești care s-a desfășurat la Sala Palatului din București. LA MULȚI ANI CLAUDIA IONAȘ, MULTĂ SĂNĂTATE ȘI FERICIRE ALĂTURI DE CEI DRAGI!!

maxresdefault.jpg

Pentru a asculta câteva dintre melodiile ei accesați linkurile de mai jos :Claudia Ionas – Sa nu stai fortat cu mine HD – YouTubeGreu ii sa ingrijesti un pom – Claudia Ionas si Florin Ionas – Generalul – YouTubeClaudia Ionas – Copilita fara minte – YouTubeAm dragut mama nu stie – Claudia Ionas si Florin Ionas – Generalul – YouTube.

7e6438c5302188947f23fb46e6a3ac41.jpg

Vasile VLAD

Mergi Sus