Acasa / Divertisment / Ea este visul oricarui barbat. Zlata, cea mai flexibila femeie din lume, vine “La Maruta”, de 1 Decembrie
Ea este visul oricarui barbat. Zlata, cea mai flexibila femeie din lume, vine “La Maruta”, de 1 Decembrie

Ea este visul oricarui barbat. Zlata, cea mai flexibila femeie din lume, vine “La Maruta”, de 1 Decembrie

Zlata are 27 de ani iar numele ei real este Julia Gunthel. S-a nascut in Rusia, dar acum locuieste in Germania acolo unde se bucura de o popularitate imensa. Faptul ca a facut gimnastica in copilarie a ajutat-o sa descopere ca poate sa duca contorsionismul la un nou nivel.

Femeia a intrat in Cartea Recordurilor de doua ori, prima data in 2007 cu baloanele: “Am facut podul m-am tinut de picioare si in momentul acela am spart baloanele – au fost trei in cinci secunde”, a declarat Zlata.

Al doilea record este cel cu sticlele de bere, iar in emisiunea lui Maruta a incercat sa-si doboare propriul record, insa nu a reusit din prima. Toata vina si-a asumat-o Maruta deoarece trebuia sa curete sticlele de staniol.

Fara sa fie descurajata de primul esec femeia a mai incercat o data si a reusit sa desfaca 10 sticle de bere in doar 55 de secunde doborand in cele din urma recordul care ii apartinea tot ei.

De 1 Decembrie, Zlata revine “La Maruta”, unde, in cinstea ROMANIZARII ei, va face in premiera mondiala un spectacol inspirat din zecele perfect daruit Romaniei de Nadia Comaneci la Jocurile Olimpice din 1976.

Sursa de preluare

Continut preluat de pe site-ul stirileprotv.ro
Mergi Sus