Acasa / Actualitate Intern / DN 17, între Ardeal și Moldova, blocat complet din cauza inundațiilor

DN 17, între Ardeal și Moldova, blocat complet din cauza inundațiilor


DN 17, între Ardeal și Moldova, blocat complet din cauza inundațiilor / Foto: realitateadesuceava.net
DN 17, între Ardeal și Moldova, blocat complet din cauza inundațiilor / Foto: realitateadesuceava.net

Circulația rutieră este blocată complet, duminică seară, pe DN 17, legătura dintre Ardeal și nordul Moldovei, în localitatea Prisaca Dornei, din cauza aluviunilor aduse de inundații.


Probleme cauzate de ploile torențiale, duminică seară, în zona de munte a județului Suceava. Circulația rutieră a fost blocată complet pe DN 17, drumul care leagă Nordul Moldovei de Ardeal. Traficul a fost oprit din cauza aluviunilor aduse de inundații de pe versant, scrie realitateadesuceava.net.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17, în localitatea Prisaca Dornei, judeţul Suceava, s-au format aluviuni pe suprafaţa carosabilă, ca urmare a precipitaţiilor recente. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. La faţa locului sunt prezente utilajele autorităţilor competente, pentru degajarea totală a drumului.

Varianta de ocolire este pe DN 17B și DJ 176, prin Câmpulung Moldovenesc – Vatra Moldoviței – Vama. Varianta ocolitoare are o lungime de aproximativ 35 de kilometri.

Preluare realitatea.net

Mergi Sus