Acasa / Vedete Monden / Dezvăluire şocantă făcută de o celebră cântăreaţă. “Fac chimioterpie, nesimţiţilor!”

Dezvăluire şocantă făcută de o celebră cântăreaţă. “Fac chimioterpie, nesimţiţilor!”

Selena Gomez a dezvăluit într-un interviu acordat recent că a fost diagnosticată cu lupus. Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani a fost nevoită să facă chimioterapie.

Celebra cântăreaţă americană Selena Gomez a făcut recent o dezvăluire şocantă. Artista în vârstă de 23 de ani a mărturisit că în urmă cu peste un an a fost diagnosticată cu lupus şi nevoită să facă chimioterapie.

Chiar dacă în presa internaţională au circulat mai multe zvonuri cu privire la acest subiect, solista nu a comentat niciodată pe marginea acestora.

Zilele trecute însă, Selena a povestit totul într-un interviu acordat revistei Billboard şi citat de Huffington Post.

“Am fost diagnosticată cu lupus şi am făcut chimioterapie”, a spus ea. “De aceea am avut, de fapt, o cădere”, a explicat vedeta, referindu-se la o perioadă de la finele lui 2013 şi începutul lui 2014, când şi-a întrerupt, brusc un turneu.

La vremea respectivă, unele publicaţii de scandal au scris că tânăra cântăreaţă s-ar fi luptat cu dependenţa de droguri.

“Îmi doream atât de tare să spun ‘hei, nu aveţi idee despre ce vorbiţi. Fac chimioterpie, nesimţiţilor!’. M-am izolat pânâ când m-am simţit din nou încrezătoare şi confortabil”, a mai povestit Selena Gomez.

REALITATEA.NET – Stiri – VEDETE

Mergi Sus