Acasa / Politica / Deputat PNL: Votul pentru preşedinţia PSD este o “maimuţăreală bolşevică”

Deputat PNL: Votul pentru preşedinţia PSD este o “maimuţăreală bolşevică”

Congres pentru Dragnea Congres pentru Dragnea

Deputatul din Opoziție crede că organizarea impecabilă pentru aceste alegeri interne din PSD reprezintă o sfidare pentru românii din Diaspora, având în vedere că votul prin corespondență este blocat de partidul aflat la Putere.

“Vedem, în ultima perioadă, un adevărat cult al personalității dezvoltat în jurul lui Liviu Dragnea. Aș puncta aici doar trei acțiuni recente: candidatura unică pentru șefia PSD, proiectul de lege privind defăimarea socială, dar și intenția de a aplica câteva milioane de chestionare la nivel național, prin care înțeleg că se urmărește validarea politică a lui Liviu Dragnea, în speță. Dincolo de situația ridicolă în care sunt puși membrii PSD, de a vota pentru un singur candidat, observ o mobilizare fără precedent în cazul acestor alegeri”, scrie Ovidiu Raetchi.

Potrivit acestuia, românii nu au simțit aceeași organizare perfectă și la alegerile prezidențiale din 2014, când în Diaspora au fost mai mulți votanți decât buletine de vot.

“În schimb, domnul Dragnea tergiversează adoptarea votului prin corespondență, în timp ce investește toate resursele în organizarea unor alegeri în care este singurul candidat. Asistăm la o reeditare a Dominicii Orbului din mai 1990, când alegerile au fost câștigate de Ion Iliescu, și consecințele sunt la fel de sinistre, de această dată pentru PSD și pentru românii care au, mai degrabă, simpatii de stânga. Acest vot este o maimutăreală bolșevică, având in vedere că Liviu Dragnea blochează, alături de UDMR, votul prin corespondență pentru românii din Diaspora”

Liviu Dragnea, alături de PSD, demonstrează încă o dată că mașinăria partidului poate funcționa impecabil atunci când vine vorba de interesele proprii, a mai adăugat Raețchi.

REALITATEA.NET – Stiri – POLITICĂ

Mergi Sus