Acasa / Vedete Monden / Declaratie BOMBA facuta de Leo de la Strehaia!”Am dat 50.000 de euro pentru o noapte” Este vorba de o cunoscuta artista de la noi!

Declaratie BOMBA facuta de Leo de la Strehaia!”Am dat 50.000 de euro pentru o noapte” Este vorba de o cunoscuta artista de la noi!

Leo de la Strehaia a facut o declaratie halucinanta in urma cu putin timp. Chiar daca nu i-a pronuntat numele, printul tiganilor a lasat sa se inteleaga faptul ca a platit-o pe Anna Lesko pentru o noapte de amor.

Anuntul a fost facut in urma cu putin timp si a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Leo a lasat sa se inteleaga ca a avut o aventura cu Anna Lesko.

“Am dat la o femeie 50.000 de euro pentru o singură noapte. Mi-a plăcut de ea cum dansa. Am văzut-o la televizor și am zis că vreau s-o am si eu. I-am dat 50.000 de euro pentru o singură noapte. Pe femeie o cheama Anycka Maya ( n.r numele melodiei cantate de Anna Lesko). Așa o cheama pe melodie”, a povestit Leo . “Nu mă interesează dacă mă dă în judecată sau nu. Dacă aș vrea probe, aș avea. Verișoara ei ne-a văzut împreună“, a mai adaugat el.

Livia Lixandru

vezi comentariile

cancan

Mergi Sus