Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / De ce s-a întors Dragnea nervos împotriva unei jurnaliste. Cum a amenințat-o

De ce s-a întors Dragnea nervos împotriva unei jurnaliste. Cum a amenințat-o


Liviu Dragnea amenință jurnaliștii că le retrage acreditarea la PSD
Liviu Dragnea amenință jurnaliștii că le retrage acreditarea la PSD

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea și-a pierdut din nou cumpătul în fața jurnaliștilor, joi seara la conferința de presă comună a PSD cu PNȚCD și PER, răspunzând nervos la întrebările care l-au deranjat sau ridicând tonul față de insistența unor reporteri.


Șeful PSD a avut mai multe ieșiri nervoase în cadrul conferinței de presă de joi seara, dar lucrurile au escaladat după ce a anunțat că nu mai răspunde la întrebări.

Înainte să iasă din sala de conferințe, Liviu Dragnea s-a contrat cu mai mulți jurnaliști care insistau cu noi întrebări, ba mai mult s-a întors nervos câțiva metri până la o jurnalistă, flancat de Codrin Ștefănescu (vezi foto).

Potrivit corespondentului Realitatea TV, șeful PSD a avut un schimb de replici cu jurnalista postului România TV, care vroia să afle dacă PSD va merge mai departe cu o procedură parlamentară la modificarea codurilor penale.

Dragnea i-a spus reporterei că se simte rău, că trebuie să înțeleagă că atunci când spune că conferința s-a încheiat, nu mai are sens să insiste și i-a transmis că se gândește să-i ridice acreditarea.

Practic, Liviu Dragnea împrumută “modelul Tudorel Toader” și amenință jurnaliștii incomozi cu retragerea acreditării de presă.

Nu este prima dată când șeful PSD este deranjat de insistența jurnsliștilor de la finalul conferințelor de presă și reacționează într-un mod inadecvat.

[embedded content]


Fanatik.ro


Detalii de ultima ora! Ce s-a intamplat cu Delia, in trafic, in urma cu putin timp


Fanatik.ro


Care este numele REAL al Zinei Dumitrescu! Aproape nimeni nu stia ASTA! Ce scrie in certificatul de nastere


Stirile PRO TV


Şi-a dorit ca în ziua în care împlineşte 18 ani să sară cu paraşuta. Cum a murit tânăra. VIDEO cu momentul

Mergi Sus