Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Dăncilă i-a transmis lui Iohannis propunerile de numire a noilor miniștri

Dăncilă i-a transmis lui Iohannis propunerile de numire a noilor miniștriTotodată, premierul a transmis către Administrația Prezidențială propunerea de revocare a ministrului Justiției, Tudorel Toader, și demisiile ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, respectiv, ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero.

Pentru Ministerul Justiției a fost propus Eugen Nicolicea, membru al Camerei Deputaților, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Oana Florea, membru al Camerei Deputaților, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost propus Tit-Liviu Brăiloiu, membru al Senatului.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat astăzi că în urma acuzaţiei de blocare a unor acte normative, s-a votat demiterea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. “Sper să fie dublată şi de demisie”, a completat Dăncilă. Propunerea de înlocuitor venită în urma CEx al PSD este Eugen Nicolicea.

Ulterior, Tudorel Toader a scris pe Facebook că nu poate vorbi despre demisie, cât timp Viorica Dăncilă nu i-a solicitat acest lucru.

“Eu nu i-am solicitat doamnnei prim-ministru niciun termen de găndire privind demisia, în condiţiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas că acest subiect il vom aborda mâine dimineaţă, la orele 09.30″, a scris Tudorel Toader pe Facebook.


Fanatik.ro


Se schimbă varsta de pensionare pentru aceasta categorie de pensionari! Care sunt oamenii ce vor beneficia de modificare


Fanatik.ro


Viorica Dancila, o noua GAFA de proportii! Ce a spus premierul in fata tuturor


Stirile PRO TV


Dezbaterea lansată de o femeie. Ce a văzut într-o imagine cu incendiul de la Notre-Dame

Mergi Sus