Acasa / Sport / Cristina Neagu primeşte o veste foarte bună de la CSM Bucureşti

Cristina Neagu primeşte o veste foarte bună de la CSM Bucureşti


Cristina Neagu, vedeta României
Cristina Neagu, vedeta României

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti intenţionează să-i propună handbalistei Cristina Neagu prelungirea contractului cu doi ani.


Clubul Sportiv Municipal Bucureşti este alături de sportiva sa cea mai valoroasă – Cristina Neagu – după accidentarea suferită de aceasta la Campionatul European de handbal feminin din Franţa. Pentru a pune capăt diverselor speculaţii şi titluri din presă, precizăm că sportiva Cristina Neagu are contract cu clubul până pe 30 iunie 2019 şi intenţionăm să propunem Consiliului de Administraţie prelungirea cu încă 2 ani’‘, se arată în comunicat.

Ne dorim continuitate şi, mai ales, ca cea mai valoroasa handbalistă a noastră să se refacă într-un timp cât mai scurt. În acest moment ne preocupă exclusiv starea de sănătate a Cristinei. Aşteptăm operaţia şi recomandările doctorilor şi alături de Federaţia Română de Handbal căutăm cele mai bune soluţii pentru ea”, precizează clubul.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a ratat ultimele două meciuri ale României la Campionatul European de handbal feminin din Franţa – EHF EURO 2018, scrie Agerpres.

Neagu s-a accidentat la genunchiul drept în min. 51 al partidei dintre România şi Ungaria (29-31) (ruptură a ligamentului încrucişat anterior), când a aterizat greşit la un duel cu Szimonetta Planeta. Interul stânga ar urma să fie indisponibil circa şase luni.

CSM Bucureşti nu va putea conta în acest sezon nici pe interul dreapta norvegian Amanda Kurtovic, care a suferit la sfârşitul lunii trecute o ruptură de ligament încrucişat anterior şi de menisc intern la genunchiul piciorului stâng.

Mergi Sus