Acasa / Vedete Monden / Cristian Pomohaci, slujbe ilegale la el acasă?! "Îşi face datoria de preot"

Cristian Pomohaci, slujbe ilegale la el acasă?! "Îşi face datoria de preot"

Cristian Bota, care susţine că a fost victima lui Cristian Pomohaci, face declaraţii şocante legate de fostul preot. Potrivit tânărului, Pomohaci ar face slujbe ilegale la el acasă.

“Am auzit cum îşi face datoria de preot, chiar dacă nu mai e preot. Primeşte persoane la el acasă. Face acelaşi lucru! Ceea ce înainte se făcea în biserică, acum se face acasă cu el”, a declarat Cristian Bota la “Xtra Night Show”.

“Nu doar că nu am cunoştinţe, dar din sursele mele nici la forurile bisericeşti nu există o astfel de informaţie”, a afirmat avocatul Daniel Ionaşcu. Acesta a menţionat că nu a mai vorbit în ultima perioadă atât de des cu Cristian Pomohaci.

Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserică după ce mai multe persoane l-au acuzat de pedofilie. În ciuda acuzaţiilor la adresa lui, Cristian Pomohaci este susţinut în continuare de un număr mare de enoriaşi. Fără drept de a profesa ca preot, Pomohaci susţine recitaluri şi ar primi chiar şi 1.000 de euro pentru un recital de 30 de minute. Tariful său este unul foarte ridicat şi câştigă aproape la fel de mult ca artişti consacraţi în muzica populară, precum Dumitru Fărcaş sau Nicolae Furdui-Iancu.

Preluare cancan.ro

Mergi Sus