Acasa / Actualitate Intern / Cristi Borcea, la spitalul închisorii Rahova

Cristi Borcea, la spitalul închisorii Rahova


Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, în urmă cu o lună. A fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.


Omul de afaceri a cerut însă, în urmă cu 2 săptămâni, să fie transferat la spitalul închisorii, acuzând toate afecţiunile din istoricul său medical. Din motive obiective, adică doctorii sunt nevoiţi să verifice dacă Borcea chiar suferă de acele boli, fostul acţionar de la Dinamo se află şi acum internat la unitatea medicală a Penitenciarului Rahova.

Care sunt afecţiunile pe care le-a acuzat Borcea? Cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie, conform cancan.ro. Acum, Cristi Borcea și-ar dori să stea cât mai mult timp în spital din cauza condițiilor neprielnice de trai din închisoare. Fostul șef de la Dinamo crede că afecțiunile de care suferă s-ar agrava dacă s-ar întoarce în spatele gratiilor.

Preluare realitatea.net

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mergi Sus