Acasa / Vedete Monden / Crima comisă de Luminiţa Solcan în 2005 a şocat o lume întreagă! Ucigaşa preotului francez a fost închisă la psihiatrie, dar…

Crima comisă de Luminiţa Solcan în 2005 a şocat o lume întreagă! Ucigaşa preotului francez a fost închisă la psihiatrie, dar…

Luminiţa Solcan, românca care a îngrozit Franţa în urmă cu 12 ani, atunci când a ucis un preot în faţa a 2500 de persoane, rămâne internată la Spitalul de Psihiatrie Grajduri din Iaşi. Medicii i-au pus diagnosticul :”Schizofrenie paranoidă rezistentă la tratament”, ceea ce înseamnă că va mai dura până să fie eliberată. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)
 

În 2005, Luminiţa Solcan, de 45 de ani, originară din Iaşi, care muncea în Franţa, l-a ucis cu sânge rece pe preotul francez Roger, liderul Comunitatii Ecumenice din Taize. Femeia se afla la rugăciunea de seară în Bisericii Reconcilierii din Taize, şi, din senin, i-a aplicat preotului trei lovituri de cuţit, însă a susţinut că că n-a vrut să-l omoare, ci doar să-i atragă atenţia. A fost arestată, închisă în Franţa, iar după un timp trimisă în România. Solcan a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Grajduri, acolo unde se află şi în prezent. Zilele trecute, judecătorii au luat în discuţie cazul şi au decis că femeia trebuie să rămână internată.(AFLĂ CE A PĂŢIT FEMEIA ÎN INCHISOARE)

Preotul Roger a fost omorât cu trei lovituri de cuţit
Preotul Roger a fost omorât cu trei lovituri de cuţit

Dispune menţinerea măsurii de siguranţă a internării medicale, măsură constând în internarea medicală a bolnavei SOLCAN LUMINIŢA-ZAMFIRA, în prezent internată în Spitalul de Psihiatrie şi Pentru Măsuri de Siguranţă „Pădureni-Grajduri”, jud.Iaşi, diagnosticată în prezent cu „Schizofrenie paranoidă rezistentă la tratament”, conform raportului de expertiză medico-legală psihiatrică întocmit de I.M.L. Iaşi”, se arată în decizia instanţei.
 

Preluare cancan.ro

Mergi Sus