Acasa / Vedete Monden / Cozmin Guşă: Dragnea a ieşit învins. Se vede că Tudose joacă şah, iar Dragnea joacă table

Cozmin Guşă: Dragnea a ieşit învins. Se vede că Tudose joacă şah, iar Dragnea joacă table

Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat, la Realitatea TV, că Liviu Dragnea a încercat să genereze o nouă criză politică.

Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat, la Realitatea TV, că Liviu Dragnea a încercat să genereze o nouă criză politică, însă premierul Mihai Tudose şi-a impus autoritatea, iar lista sa de miniştrii a fost acceptată de preşedintele Klaus Iohannis.

“Dragnea a ieşit învins. Se vede că Tudose joacă şah, iar Dragnea joacă table. Noi, la Realitatea, vedem, pentru că din felul în care s-au comentat la televiziunea noastră luptele din interiorul PSD-ului, luptele pentru remaniere, interacţiuni cu Klaus Iohannis, telespectatorii noştrii şi-au dat seama că dintr-un conflict inventat de Liviu Dragnea prin intermediarii săi, fie institute de sondare a opiniei publice, fie comentatori publici, Dragnea a ieşit învins. De unde se vede că Tudose joacă şah, iar Dragnea joacă table pentru că în această strategie de impunere a guvernării Dragnea a încercat să, în mod evident, să tragă preşul de sub picioarele guvernării prin sondaje făcute în bucătărie prin care partidul apărea sus, în ciuda problemelor mari pe care le are liderul său, Liviu Dragnea,  şi Guvernul apărea jos”, a explicat Cozmin Guşă.

Preluare cancan.ro

Mergi Sus