Acasa / Horoscop / Cele mai răzbunătoare zodii: nu uită şi nu iartă niciodată

Cele mai răzbunătoare zodii: nu uită şi nu iartă niciodată


Cele mai răzbunătoare zodii: nu uită şi nu iartă niciodată
Cele mai răzbunătoare zodii: nu uită şi nu iartă niciodată

Astrologii vorbesc despre topul zodiilor care nu vor ierta niciodata o persoana care i-a tradat si se vor razbuna de cate ori vor avea ocazia. Sunt persoane predispuse la pesimism si dezvolta frustrare ori de cate ori se simt tradate.


Taur

Taurul este un semn zodiacal care simte totul intens. Pentru ei iubirea trebuie sa le topeasca inima, bucuria le face ziua minunata, iar furia le distruge echilibrul. Atunci cand ii superi, nu te vor uita usor. Sunt loiali, iar cand nu li se raspunde cu aceeasi moneda, sunt tentati sa se razbune.

Leu

Leii sunt extrem de mandri. Daca ceva ii poate scoate din minti in mare fel, atunci acest lucru este tradarea. Ajung sa urasca cand isi simt amenintata mandria sau ego-ul. Ori de cate ori cineva ii raneste, nu vor putea niciodata sa-i ierte pana cand nu se simt razbunati.

Fecioara

Sunt genul de oameni care isi pun sufletul pe tava pentru persoanele pe care le iubesc. Pe de alta parte, daca sunt tradati, se transforma in cei mai aprigi dusmani. Nu se opresc pana nu isi gasesc dreptatea, indiferent cine le-a gresit. Dincolo de blandetea care caracterizeaza acest semn zodiacal, Fecioarele ating cealalata extrema printr-o ura nemarginita pe care o dezvolta atunci cand se simt tradate, scrie bzi.ro.

Preluare realitatea.net

Mergi Sus