Acasa / Sport / Cea mai înfocată suporteră a Croației la Campionatul Mondial. Anglia, învinsă de președinta Croației

Cea mai înfocată suporteră a Croației la Campionatul Mondial. Anglia, învinsă de președinta Croației


Kolinda a învins Anglia
Kolinda a învins Anglia

Campionatul Mondial din Rusia 2018, în faza semifinalelor. Croația a câștigat deja meciul cu Anglia la capitolul femei de top care susțin cele două echipe. În timp ce premierul britanic Theresa May se confruntă cu multiple probleme – scandal pe Brexit, summit-ul NATO, miniștri demisionari – președinta Croației, Kolinda Grabar Kitarovic se distrează de minune în Rusia, alături de echipa țării sale, potrivit The Mirror. Anglia se declară învinsă în fața frumuseții și exuberanței șefei de stat.


Campionatul Mondial din Rusia 2018, în faza semifinalelor. Kolinda Grabar, președinta Croației, a intrat în vestiarul echipei după ce Croația a bătut Danemarca – și i-a îmbrățișat pe toți jucătorii atunci când erau semi-goi.

Campionatul Mondial din Rusia 2018 Președinta sexy a țării și-a rezervat cea mai mare îmbrățișare pentru căpitanul echipei, fostul star Spurs Modric scrie The Mirror.

Campionatul Mondial din Rusia 2018 Kolinda Grabar Kitarovic, deja celebră pentru galeriile foto incendiare, a repetat trucul împotriva Rusiei, atunci când vedeta politică de 50 de ani nu a fost în extaz după victoria țării sale la loviturile de departajare.

Campionatul Mondial din Rusia 2018 Potrivit Mirror, în 2016 fotografii incendiare care ar fi arătat-o pe șefa statului croat în bikini au devenit virale pe net…Dar s-a dovedit că nu era Kolinda Grabar, ci nodelul american Coco Austin, soția rapper-ului Ice T.

Președinta Croația a făcut spectacol în loja oficială la sfertul de finală câștigat de echipa țării sale în fața Rusiei. Kolinda Grabar-Kitarović a dansat în fața lui Medvedev, apoi cu jucătorii croați la vestiar.

Kolinda Grabar-Kitarovic a atras atenţia la Soci, în timpul meciului câștigat de Croația la lovituri de departajare. Şeful statului croat a urmărit partida în loja oficială alături de preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi de premierul rus Dmitri Medvedev.

Kolinda Grabar-Kitarovic s-a bucurat ca un suporter chiar în fața lui Medvedev, care nu părea prea încântat de gestul ei.

Clipul postat pe pagina de Facebook a Kolindei Grabar-Kitarovic a strâns aproape 2 milioane de vizualizări:

Președinta i-a făcut cadou Papei Francisc la Vatican un tricou cu numărul 9 al naționalei Croației, cu numele Papei în limba croată:

Preluare realitatea.net

Mergi Sus