Acasa / Actualitate Intern / Ce se întâmplă dacă ții o bancnotă împăturită triunghi în portofel

Ce se întâmplă dacă ții o bancnotă împăturită triunghi în portofel


Ajutorul de deces în 2018, majorat substanţial. Câți bani se dau acum

Ajutorul de deces în 2018, majorat substanţial. Câți bani se dau acum

O superstiție spune că dacă ții o bancnotă împăturită triunghi în portofel s-ar putea întâmpla ceva surpinzător cu bugetul tău.


În portofel trebuie să păstrezi mereu măcar o bancnotă, indiferent de valoarea acesteia, dar s-o împătureşti astfel încât să semene cu o piramidă (un triunghi). Când ești în criză de bani sau nu știi cum să scapi de un ghinion financiar, „piramida”- bancnotă te scapă de necaz, deoarece găseşti sursa sau sponsorul care să-ţi poarte noroc. O altă metodă de a atrage norocul banilor este să aduni bani, de valori diferite, într-o pungă, începând de joi dimineța, deoarece joi este ziua patronată de planeta Jupiter, care ne sporește șansa să nu risipim banii.

Adună banii în acest mod timp de 14, 21 sau 28 de zile, cifre care reprezintă multiplii lui 7, un număr foarte norocos. În tot acest timp, trebuie să porți cu tine punguța cu aceste economii. Astfel, vei observa că proverbul „Ban la ban trage!” se adeverește. De asemenea, dacă aduni bănuți precum monede într-un borcan, pe care să-l păstrezi în bucătărie, lângă o pâine întreagă înfășurată într-un ștergar alb, timp de trei săptămâni economiile acestea vor atrage multe câștiguri.

La aniversarea zilei tale de naștere trebuie să ai bani în buzunar. Dacă ai posibilitatea să inaugurezi o pușculiță în această zi în formă de purceluș sau de cloșcă, pe care s-o hrănești cât poți de des, norocul se va instala confortabil în casa ta.

În cazul în care găsești pe drum un bănuţ, poţi să-l ridici numai dacă moneda are cifra în sus (valoarea banului); în acest caz, banul îţi aduce noroc. Dacă eşti tentat să ridici banul de jos, iar acesta are stema în sus, moneda aceasta îţi va aduce ghinion şi pierderi financiare. Nu este exclus ca banul respectiv să fie aşezat astfel, în mod intenţionat, de cineva care vrea să scape de un ghinion financiar.

Preluare realitatea.net

Mergi Sus