Acasa / Politica / "Ce rușine!". Reacție violentă după discursul lui Donald Tusk

"Ce rușine!". Reacție violentă după discursul lui Donald Tusk


Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, a rostit un discurs memorabil, aseară, la Ateneul Român, într-o română impecabilă.


Donald Tusk a impresionat pe toată lumea prin faptul că a făcut apel la cultura României, la istoria ei și la personalitățile sportive ale țării noastre. Și asta, într-o română perfectă.

Jurnalistul Alexandru Căutiș a făcut câteva observații după discursul lui Donald Tusk. El a remarcat “diferența dintre civilizație și țopârlănie” și a atacat violent: “La festivitatea unde Donald Tusk a vorbit de George Enescu, în onoarea României, ne-a reprezentat o familie de troglodiți ordinari… Ce rușine!”.

“Diferența dintre civilizație și țopârlănie

Donald Tusk a ținut un frumos discurs în limba română.

Viorica Dăncilă l-a adus pe fi-su la tribuna oficială, în spatele ei, fără cravată, descheiat la cămașă.

Iar fata mică din spatele lui Donald Tusk este iubita lui Dăncilă junior. 

Fiul lu Dăncilă și gagică-sa sunt oficiali români cu funcții înalte? 

La festivitatea unde Donald Tusk a vorbit de George Enescu, în onoarea României, ne-a reprezentat o familie de troglodiți ordinari… Ce rușine!

În același timp Mihai Șora și Dan Grigore erau afară, în ninsoare, la mitingul ProEuropa”, a scris Căutiș pe Facebook.

Ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România a avut loc aseară, la Ateneul Român, în prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, a președintelui Consiliului European, Donald Tusk, a preşedintelui României, Klaus Iohannis, a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache şi a premierului Viorica Dăncilă.

Mergi Sus