Acasa / Vedete Monden / Ce nu se stia despre unul dintre arhitectii de la “Visuri la cheie”! Timp de zece ani a facut ASTA!

Ce nu se stia despre unul dintre arhitectii de la “Visuri la cheie”! Timp de zece ani a facut ASTA!

Andrei Samoil a devenit cunoscut odata cu proiectul ” Visuri la cheie”, din care face parte inca de anul trecut. Insa, putini sunt cei care stiu cu ce se ocupa tanarul in afara televiziunii.

Andrei Samoil este recunoscut pentru experienta de coordonare a echipelor de arhitecti, pentru dezvoltarea de solutii de arhitectura pentru amenajari interioare, dar si pentru constructia de locuinte.

Toata lumea il cunoaste da le TV, insa, nu multi stiu ca Andrei mai are o pasinue. Barbatul este antrenor federal de Aikido,certificat de Centrul National de Formare si Perfectionare al Antrenorilor si formator licentiat.

Beneficiind de experienta a 10 ani de practica, a participat la numeroase stagii nationale si internationale si este unul dintre instructorii certificati, specializati pe lucrul cu copii de varsta mică.

Citeste si

A participat la emisiunea “Visuri la cheie”, iar acum se teme sa nu ii moara copiii de foame! Drama ascunsa a unei mame

Cat se taie la montajul emisiunii “Visuri la Cheie”? Un arhitect din juriu povesteste tot ce se intampla in culise!

Isi reia cursurile de aikido

Andrei Samoil a anuntat zilele trecute pe contul de socializare, ca in curand isi va relua activitatea. “Vara asta am luat pauză de la aikido, însă de la 1 OCTOMBRIE reiau cursurile atât pentru adulți cât și pentru copii”, a spus Andrei

Livia Lixandru

vezi comentariile

cancan

Mergi Sus