Acasa / Actualitate Intern / Caz șocant la Arad. Crimă urmată de sinucidere

Caz șocant la Arad. Crimă urmată de sinucidere


Caz șocant în județul Arad. O femeie a fost găsită moartă în casă, iar soțul ei a murit într-un accident rutier. Vorbim despre o crimă extrem de violentă, iar anchetatorii nu exclud ca ucigașul să fie tocmai soțul femeii.


Sunt indicii că accidentul suferit de acesta ar fi fost de fapt o sinucidere.

Potrivit aradon.ro, un bărbat în vârstă de 38-39 de ani şi-a dus copilul la şcoală, după care s-a întors acasă. Apoi a plecat spre localitatea Brad, nu înainte de a intra la benzinăria din Vârfurile pentru a alimenta. Părea liniştit, senin, nu a trezit în niciun fel, nimănui, nicio suspiciune. În jurul orei 11.00, Poliţia din Vârfurile a fost anunţată în legătură cu producerea unui accident de circulaţie în urma căruia bărbatul a murit. 

Pentru că femeia nu răspundea nicicum la telefon, indiferent cine o suna, cunoscuţii s-au temut că aceasta aflase de la altcineva de accidentul în care i-a murit soţul şi ar fi putut încerca să facă ceva necugetat. Până la urmă, un membru al familiei i-a ajutat pe poliţişti să intre în locuinţă şi ceea ce au găsit aici a fost de neimaginat! Femeia zăcea moartă în pat, în dormitor.

Localnicii cred că totul ar fi pornit de la gelozia bărbatului.

Mergi Sus