Acasa / Actualitate Intern / Caz șocant la Arad. Crimă urmată de sinucidere

Caz șocant la Arad. Crimă urmată de sinucidere


Caz șocant în județul Arad. O femeie a fost găsită moartă în casă, iar soțul ei a murit într-un accident rutier. Vorbim despre o crimă extrem de violentă, iar anchetatorii nu exclud ca ucigașul să fie tocmai soțul femeii.


Sunt indicii că accidentul suferit de acesta ar fi fost de fapt o sinucidere.

Potrivit aradon.ro, un bărbat în vârstă de 38-39 de ani şi-a dus copilul la şcoală, după care s-a întors acasă. Apoi a plecat spre localitatea Brad, nu înainte de a intra la benzinăria din Vârfurile pentru a alimenta. Părea liniştit, senin, nu a trezit în niciun fel, nimănui, nicio suspiciune. În jurul orei 11.00, Poliţia din Vârfurile a fost anunţată în legătură cu producerea unui accident de circulaţie în urma căruia bărbatul a murit. 

Pentru că femeia nu răspundea nicicum la telefon, indiferent cine o suna, cunoscuţii s-au temut că aceasta aflase de la altcineva de accidentul în care i-a murit soţul şi ar fi putut încerca să facă ceva necugetat. Până la urmă, un membru al familiei i-a ajutat pe poliţişti să intre în locuinţă şi ceea ce au găsit aici a fost de neimaginat! Femeia zăcea moartă în pat, în dormitor.

Localnicii cred că totul ar fi pornit de la gelozia bărbatului.

Preluare realitatea.net

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mergi Sus