Acasa / Horoscop / Cât de rele sunt femeile, în funcţie de zodie. Să NU le stai în cale!

Cât de rele sunt femeile, în funcţie de zodie. Să NU le stai în cale!


Cât de rele sunt femeile, în funcţie de zodie. Să NU le stai în cale!
Cât de rele sunt femeile, în funcţie de zodie. Să NU le stai în cale!

Trasaturile definitorii ale unei persoane nu se refera numai la aspectele pozitive. Cand analizam reprezentantele feminine ale zodiilor, descoperim ca unele sunt mai inclinate catre malitiozitate, in vreme ce altele sunt mai blande si uita repede cand li se greseste.


Afla cat de rele sunt femeile, in functie de zodie!

Berbec

Femeia Berbec este independenta, plina de viata si gata sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte, indiferent cat de complicate. Ambitia o poate determina sa calce pe cadavre si nimeni nu ii poate sta in cale, daca si-a propus sa atinga un anumit tel. Daca se poarta urat cu cei din jur, acest lucru nu se intampla din cauza unei rautati native, ci din cauza ca vrea mereu sa fie prima in toate si sa ii controleze pe ceilalti pana in cele mai mici detalii. Atunci cand cineva i se opune, nu reactioneaza foarte bine, asa ca ai grija cum o abordezi, daca ai o opinie diferita de a ei.

Taur

Taurul este una dintre cele mai stabile semne din zodiac, principalele lui calitati fiind perseverenta, rabdarea si loialitatea. Nativa acestui semn astrologic are insa si momente de rautate, cauzate de faptul ca se considera adesea o victima. Ii este foarte greu sau chiar imposibil sa isi recunoasca vina, iar atunci cand cineva greseste fata de ea, nu va uita usor, ci ii va aminti mereu persoanei de intamplarea respectiva. O fire dominanta, femeia Taur va incerca sa faca planuri pentru cei apropiati si sa se impuna, pentru ca, din punctul ei de vedere, are intotdeauna dreptate.

Citeste continuarea pe divahair.ro.

Preluare realitatea.net

Mergi Sus