Acasa / Actualitate International / Cartierul vedetelor din California, afectat de incendiile masive de vegetaţie. Imagini apocaliptice

Cartierul vedetelor din California, afectat de incendiile masive de vegetaţie. Imagini apocaliptice

Autorităţile din statul american California au emis, joi, ordine de evacuare pentru aproximativ 200.000 de locuitori, în condiţiile în care incendiile de vegetaţie s-au extins în ultimele ore, relatează site-ul agenţiei The Associated Press. Nici Bel Air, cartierul vedetelor, nu a scăpat, multe case căzând deja pradă incendiilor. 


Mai multe case ale vedetelor Paris Hilton, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Maria Shriver şi Heidi Klum au fost evacuate, iar una dintre surorile Kardashian a postat imagini de la incendiul devastator de vegetaţie. 

Sute de case din zona metropolitană a Los Angelesului şi dincolo de aceasta au fost distruse începând de luni, dar pompierii nu au reuşit să ajungă şi în zonele greu afectate pentru a avea date exacte privind pagubele. Incendiile sunt controlate doar în proporţie de 5%, scrie Mediafax.

Cele cinci focare de incendiu au provocat închiderea unor autostrăzi, şcoli şi muzee, au întrerupt producţiile TV şi au generat un nor de fum periculos deasupra regiunii. Deocamdată nu au fost înregistrate decese, fiind raportate doar câteva persoane rănite.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Mergi Sus