Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Camping Picnic Merișor din comuna Bănița, Hunedoara este un loc de vis- Aici este locul perfect unde să te relaxezi, să-ți petreci vacanța- “Hai în excursie la Camping Picnic Merișor” (GALERIE FOTO- EXCLUSIV ZIARUL ȘTIRI MONDENE)

Camping Picnic Merișor din comuna Bănița, Hunedoara este un loc de vis- Aici este locul perfect unde să te relaxezi, să-ți petreci vacanța- “Hai în excursie la Camping Picnic Merișor” (GALERIE FOTO- EXCLUSIV ZIARUL ȘTIRI MONDENE)

Camping Picnic Merișor din satul Merișor comuna Bănița, jud. Hunedoara este un loc de vis. Locația se află pe drumul Național DN66, dintre satul Merișor și comuna Bănița, jud. Hunedoara, aproape de stațiunile montane Straja, Pasul Vulcan, Parâng, Peștera Bolii, Cheile Băniței, Cheile Crivadiei. Camping Picnic Merișor este un loc foarte primitor, locația este dotată cu bucătărie echipată (aragaz, frigider, microunde), o sală de mese, un loc de grătar în aer liber, baie, 2 camere foarte curate. Dacă vreți să mergeți în exercursie cu cortul și nu știți unde,“Camping Picnic Merișor” din satul Merișor comuna Bănița, jud. Hunedoara este soluția cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Camping Picnic Merișor este un camping pentru rulote și autorulote, locația dispune mai: de un ciubăr, loc joacă. La Camping Picnic Merișor, comuna Bănița, jud. Hunedoara visele devin realitate, aici vei avea parte de experiente de neuitat. Cei care vin și se cazează aici vor putea să facă plimbări în natură, drumeții, să viziteze obiective turistice din apropiere: Peștera Bolii, Cheile Băniței, Cheile Crivadiei, Cetatea Bănița etc. 

Camping Picnic Merișor organizează și evenimente în aer liberGazdele locației vă pun la dispoziție și transport de la CampingRecomandăm cu încredere să veniți la Camping Picnic Merișor, comună Bănița, jud. Hunedoara, aici o să vă simți mai bine decât acasă. Pentru mai multe detalii referitor la prețuri/rezervări vă punem la dispoziție următoarele date de contact: Telefon: 0721455417, Email:

hotelrestauran_rustic.latugu@yahoo.com, Facebook: https://www.facebook.com/CataTugu/ (Pagină Oficială). 

Vasile VLAD

Mergi Sus