Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Camelia Grozav și-a lansat o nouă piesă -”Stați dușmanilor pe bancă” este cea mai nouă melodie a artistei Camelia Grozav(GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Camelia Grozav și-a lansat o nouă piesă -”Stați dușmanilor pe bancă” este cea mai nouă melodie a artistei Camelia Grozav(GALERIE FOTO EXCLUSIV)

mqdefault

Tânăra artistă de muzică populară și de  petrecere Camelia Grozav și-a lansat de curând o nouă melodie. Piesa se numește “Stați dușmanilor pe bancă “, o melodie dedicată dușmanilor. Premiera a avut loc în data de 27 septembrie 2019.  De la lansare piesa a ajuns la 69. 155 de vizualizări pe YouTube. Camelia Grozav este cea mai cerută la nunți anul acesta.

artworks-000186664998-bztgk5-t500x500

Camelia Grozav face mereu show.  O altă piesă celebră a artistei Camelia Grozav este ” Iubire complicată “. Camelia Grozav este mai cunoscută decât Carmen de la Salciua. Carmen de la Salciua și-a scos și ea de curând o piesă nouă care se numește ” Noapte bună iubi”. Pentru a viziona și asculta melodia cea nouă a artistei Camelia Grozav accesați linkul de mai jos : Camelia Grozav – Stati Dusmanilor Pe Banca █▬█ █ ▀█▀ – YouTube. Felicitări Camelia Grozav. Mult succes în continuare!!!!!❤

maxresdefaultmaxresdefault-112.jpg

Vasile VLAD

Mergi Sus