Acasa / Actualitate International / Ca de la Donald la Donald: Cu aşa prieteni, cine mai are nevoie de duşmani?

Ca de la Donald la Donald: Cu aşa prieteni, cine mai are nevoie de duşmani?


Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, il ia peste picior pe tizul său de la Casa Albă, Donald Trump, chiar pe canalul său preferat de comunicare, twitter.


”Privind cele mai recente decizii ale președintelui Donald Trump, cineva ar putea gândi: cu așa prieteni, cine mai are nevoie de dușmani”, a postat pe twitter de Donald Tusk. ”Dar sincer vorbind, ar trebui să-i mulțumim președintelui american. Datorită lui am renunțat la toate iluziile”, a completat președintele Consiliului European.

Tusk a făcut afirmația şi în public, la debutul reuniunii de la Sofia, unde liderii UE, inclusiv președintele Klaus Iohannis, discută despre posibile soluții de salvare a acordului cu Iranul, din care SUA s-au retras recent

Preluare realitatea.net

Un comentariu

  1. Se ămpaca ei. Mai grav e a uita ca Sud-Estul e un întreg organic. România, Cehia şi Ungaria ar trebui sa-si continue în Balcani curajoasa lor cooperarea diplomatică în UE si sa protesteze vehement, arătând occidentalilor de ce nu e bună segregarea Republicii Moldova, lăsată expusă capitalului ruso-turc.

Mergi Sus