Acasa / Actualitate International / Bombă în sistemul educaţional! Profesoară, prinsă când făcea sex oral cu elevul ei

Bombă în sistemul educaţional! Profesoară, prinsă când făcea sex oral cu elevul ei


Sistemul educaţional din SUA se află în mijlocul unui scandal de proporţii. O profesoară de 27 de ani a fost prinsă când întreţinea relaţii sexuale cu unul dintre elevii ei, chiar în sala de clasă.


Brittany Zamora este femeia care preda la clasa a VI-a. Ea s-a îndrăgostit de un elev în vârstă de 13 ani, la o şcoală din Arizona. Ceilalţi elevi au bănuit de mai mult timp că se întâmplă ceva nefiresc între profesoară şi colegul lor. Au mers la director şi l-au onformat despre suspiciunile lor. La acea vreme, o anchetă internă n-a relevat nimic în acest sens.

Totuşi, profesoara a comis o greşeală fatală pentru ea. În telefonul minorului cu care avea o relaţie au fost găsite mesaje nefireşti de la femeie. De aici până la aflarea adevărului n-a fost decât un singur pas. Cadrul didactic şi adolescentul au fost puşi în faţa dovezilor şi n-au mai putut nega relaţia. Autorităţile au descoperit că cei doi au întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale în perioada 1-8 martie şi că o dată “amorezii” au practicat sexul oral într-o sală de clasă.

Femeia a fost pusă sub acuzare pentru corupere de minori.

Mergi Sus