Acasa / Actualitate International / Bărbatul care trăiește în corp de bebeluș. Imagini dure

Bărbatul care trăiește în corp de bebeluș. Imagini dure


Un bărbat de 23 de ani trăiește în corpul unui bebeluș. El a încetat să mai crească de la vârsta de 1 an. Medicii au transmis familiei ca acest lucru se va rezolva în timp, însă din păcate indianul este la mila familiei.


Manpreet s-a născut într-un orășel din India, iar brusc creșterea lui a fost oprită, înainte să meargă și să vorbească. Medicii au sperat că acest lucru se rezolvă, însă nu mai sunt șanse. Una dintre cauze afecțiunii sale este deficiența de hormoni, însă investigațiile medicale sunt costisitoare, iar bărbatului nu i-a pus un diagnostic clar, potrivit thesun.co.uk

El nu poate să mențină o conversație, ci poate să plângă, să râdă, să țipe și să comunice prin gesturi. Un unchi și o mătușă se ocupă permanent de îngrijirea lui.

Manpreet pare că suferă de sindromul Laron, o boală genetică rară care afectează aproximativ 300 de persoane din întreaga lume. Această afecțiune se manifestă prin lipsă de hormoni, ce împiedică reglarea nivelului de insulină, iar celulele se divizează permenent pentru a forma celule noi. El are mâinile, picioare și fața umflată.

Familia lui este îngrijorată de soarta lui, însă lipsa banilor face ca bărbatul să nu poată fi ajutat.

Preluare realitatea.net

Mergi Sus