Acasa / Vedete Monden / “Auzit-am mama mea”este cea mai specială piesă a interpretului de muzică populară Dorin Ioan Bumbu- Acesta pregătește noi surprize pentru fanii lui

“Auzit-am mama mea”este cea mai specială piesă a interpretului de muzică populară Dorin Ioan Bumbu- Acesta pregătește noi surprize pentru fanii lui

FB_IMG_1549392775520

FB_IMG_1549398563815

“Auzit-am mama mea” este cea mai specială melodie a interpretului de muzică populară Dorin Ioan Bumbu. Piesa “Auzit-am mama mea este o melodie dedicată mamei sale, videoclipul melodiei a fost filmat în zona satului lui, făcut într-un peisaj frumos pe Valea Mureșului superior, alături de Dănuț Cheia, un bun prieten, videoclipul a fost filmat de Cotoi Valentin . Pe lângă această melodie interpretul Dorin Ioan Bumbu mai are și alte piese frumoase precum : “Mie așa mi-i dragă viața”,”Știu ce înseamnă sărăcia “, Mândră ți-am dat inima” Mândră păcătoasă ești” , dar și o colindă” Astă seară-i sărbătoare. Dorin Ioan Bumbu s-a născut la data de 11 septembrie 1983 în comuna Deda, în satul Bistra Mureșului.

Interpretul Dorin Ioan Bumbu mai are foarte mulți frați și surori, 2 surori de pe mama sa , 2 frați și o soră de pe tatăl său. Talentul muzical a fost descoperit de fosta lui dirigintă de gimnaziu, când acesta avea de cântat pentru o serbare de Crăciun.

FB_IMG_1549392816055

Dorin Ioan Bumbu are noi surprize pentru fanii lui care îl apreciază și îl iubesc. Are 2 melodii înregistrate în Maramureș,  o melodie etno de dragoste și o melodie patriotică. La noile lui piese a colaborat cu o voce frumoasă a maramureșului, Anuța Zubașcu. Primele melodii le-a înregistrat în comuna Bârsana împreună cu maiestul Țucu Ionuț, iar mai apoi la Sighet la studioul R , și în județul lui.Cei mai cunoscuți artiști pe care ia întâlnit sunt : Nițuca Iusco, Adi Sabadis, Maria Coman, , Anuța Zubașcu ,Vasilică Ceterașu, Liliana Pop, Dorina Oprea, dar și alți mulți alții. În 11-12 Martie 2019, interpretul Dorin Ioan Bumbu  o să fie prezent la București la Inedit TV, unde este invitat la ziua de naștere a unui coleg de muzică.

FB_IMG_1549392775520

FB_IMG_1549398571790

Mult succes în activitatea dumneavoastră muzicală și să ne încântați de fiecare dată cu acest talent deosebit care îl aveți . Pentru a asculta și viziona melodiile lui vă invităm să accesați linkurile de mai jos :Dorin Ioan Bumbu – Auzit-am mama mea – YouTubeDorin Ioan Bumbu si Anuta Zubascu – Mie asa mi-i draga viata – YouTubeDorin Ioan Bumbu – Mandra ti-am dat inima – YouTubeDorin Ioan Bumbu – Stiu ce-nseamna saracia – YouTubeDorin Ioan Bumbu si Anuta Zubascu – Mandra pacatoasa esti – YouTubeDorin Ioan Bumbu – Asta seara i sarbatoare – YouTube.

FB_IMG_1549399101389

Vasile VLAD

 

 

Mergi Sus