Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate International / Atac mafiot la Roma. Româncă rănită grav, concubinul ei – împușcat în cap

Atac mafiot la Roma. Româncă rănită grav, concubinul ei – împușcat în cap


Atac mafiot la Roma. Româncă rănită grav, concubinul ei - împușcat în cap
Atac mafiot la Roma. Româncă rănită grav, concubinul ei – împușcat în cap

O româncă a fost rănită, iar concubinul ei italian a fost împuşcat în cap, într-un atac armat comis în faţa unei grădiniţe din cartierul Magliana, situat în zona de sud a Romei. Bărbatul, un cunoscut mafiot italian, a murit la spital.


Atacul s-a produs joi dimineaţa, 10 ianuarie, în jurul orei 8.50, în faţa grădiniţei „Mais e Girasole”, unde cei doi îşi lăsaseră copiii, scrie adevarul.ro.

În momentul în care bărbatul s-a urcat în maşină, în care se afla şi românca, un scuterist cu bluză neagră şi faţa acoperită s-a apropiat de ei şi a tras asupra lor trei focuri de armă, împuşcându-l în cap pe italian şi rănind-o în zona şoldului pe româncă. Atât femeia, cât şi concubinul ei au fost transporaţi la spitalul San Camillo, păziţi de un echipaj de poliţie, şi internaţi la secţia de terapie intensivă. Bărbatul nu a supravieţuit, însă starea româncei este stabilă.

Trăgătorul a dispărut. Pentru căutarea lui, poliţiştii italieni declanşând ample căutări, inclusiv cu elicoptere care au survolat în zonă.

Mergi Sus