Acasa / Business / Arctic a numit un nou Director General

Arctic a numit un nou Director General

Murat Buyukerk_Arctic.jpg

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, l-a numit pe Murat
Büyükerk în funcția de Director General, începând cu luna ianuarie
2018. Büyükerk a preluat conducerea de la Nihat Bayız, care a fost
promovat în funcția de Director R&D în cadrul grupului Arçelik.

Büyükerk are o experiență de 28 de ani în cadrul grupului Arçelik, timp în care a deținut diferite funcții de conducere în management de produs, supply chain și vânzări. Anterior preluării funcției actuale, începând cu anul 2014, Büyükerk a deținut funcția de International Regional Sales Director pentru grupul Arçelik, coordonând cu succes lansarea pe piață a unor game diverse de produse și tehnologii de top, care au susținut creșterea la nivel global a grupului Arçelik.

Büyükerk deține o diplomă în Economie de la Universitatea Ege din Izmir.

„Preiau conducerea unei echipe cu rezultate extraordinare, pentru care 2017 se remarcă prin realizări importante. Îl felicit pe această cale pe predecesorul meu, domnul Bayız, în mandatul căruia s-a demarat procesul de construcție a unei noi fabrici de mașini de spălat rufe situată în Ulmi, Dâmbovița, investiție locală de tip greenfield ce reprezintă o piatră de hotar importantă pentru Grupul Arçelik și Arctic. Noua fabrică de la Ulmi, construită conform standardelor conceptului digital de industrie 4.0, este primul pas în transformarea României într-un hub european de producție pentru Grupul Arçelik. Am mare încredere în echipa din România și sunt sigur că împreună vom duce mai departe povestea de succes a companiei Arctic și vom oferi în continuare produse de cea mai înaltă calitate”, a declarat Murat Büyükerk, Director General Arctic.

În timpul mandatului lui Bayız, Arctic a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri din istorie, susținută atât de rezultate bune de vânzări, cât și de o creștere a volumului de exporturi.

Arctic și-a consolidat poziția de lider, atât pentru brandul Arctic, cât și pentru Beko, cu o gamă largă de produse și servicii adaptate la nevoile și stilul de viață al consumatorilor din România.

În același timp, Arctic a continuat să se implice în dezvoltarea de proiecte educaționale dedicate comunității locale, după ce în 2017 a susținut înființarea primelor cursuri de educație profesională duală în județul Dâmbovița, contribuind la dezvoltarea profesională a generației viitoare de lucrători tehnici.

Preluare dailybusiness.ro

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mergi Sus