Acasa / Sport / Anunţ de ultimă oră! Liviu Dragnea şi-a ales favoritul la şefia FRF: "Va avea susţinerea mea"

Anunţ de ultimă oră! Liviu Dragnea şi-a ales favoritul la şefia FRF: "Va avea susţinerea mea"


Realitatea.net a realizat, acum câteva zile, un interviu exclusiv cu Ionuţ Lupescu, unul dintre cei trei candidaţi la şefia FRF. Una dintre întrebări, repetată de două ori de jurnalistul realitatea.net, a fost: “Ai discutat cu Liviu Dragnea?”. De fiecare dată, Lupescu nu a negat. Acum, preşedintele PSD a confirmat bănuiala: “Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu”


Într-un interviu apărut în Gazeta Sporturilor, Liviu Dragnea a confirmat ceea ce Lupescu a lăsat de înţeles: “Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu! A fost singurul care m-a căutat acum o lună și jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, și mi-a spus despre intenția sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui și i-am spus că dacă va fi ales președinte al federației, atunci va avea toată susținerea mea!”.

“Eu am vorbit în ultima perioadă cu toți colegii mei din administrația locală, care sunt la fel de deschiși și de dispuși să se implice în acest fenomen. Toată lumea așteaptă o abordare nouă, o abordare pragmatică și eficientă! Există o deschidere foarte mare de la Parlament, de la Guvern și de la autoritățile locale pentru a scăpa odată de rușinea asta când mergem la competiții internaționale și ne întoarcem cu capetele plecate”, a mai spus Dragnea.

În octombrie 2017, în ziua în care au fost programate alegeri la Liga Profesionistă de Fotbal, Liviu Dragnea declara că îl susţine pe Gino Iorgulescu. Lupta se dădea între acesta din urmă şi președintele ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi. Cine a ieşit atunci şef la LPF? Chiar Gino Iorgulescu.

Alegerile la FRF sunt programate pe data de 18 aprilie. Cei trei candidaţi sunt: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş.

Preluare realitatea.net

Mergi Sus