Acasa / Life Style / Antonia, in pragul disperarii! Plange si sufera de cateva luni. I-a dat un ultimatum public lui Velea ca sa recunoasca relatia!
Antonia, in pragul disperarii! Plange si sufera de cateva luni. I-a dat un ultimatum public lui Velea ca sa recunoasca relatia!

Antonia, in pragul disperarii! Plange si sufera de cateva luni. I-a dat un ultimatum public lui Velea ca sa recunoasca relatia!

Incearca sa zambeasca, dar sufletul ei e framantat de griji si indoieli. De cateva luni bune, Antonia nu-si mai gaseste linistea. Artista se afla intr-o depresie crunta si plange foarte des, iar acum i-a dat un ultimatum lui Alex Velea.

De cand s-a scris pentru prima data ca ar avea o relatie cu Alex Velea, pentru Antonia s-a declansat iadul. Artista se lupta in fiecare zi cu comentariile rautacioase, cu acuzele ca i-ar fi spart casa cantaretului, dar si cu tacerea lui. Chiar daca cei doi au fost vazuti de mai multe ori impreuna si apropiatii au confirmat relatia, Alex nu vrea nici in ruptul capului sa isi asume nimic, public.

Acest lucru a adus-o pe Antonia intr-o depresie profunda, din care cu greu se poate rupe pentru cateva clipe, atunci cand trebuie sa apara la televizor sau sa urce pe scena. Vedeta a avut chiar si o iesire publica, la o emisiune tv, atunci cand a plans in direct, rapusa de probleme si griji. Insa, acoperita de pretextul ca e pusa la zid din cauza ca nu cunoaste bine limba romana.

Astazi, insa, Antonia a pus piciorul in prag si i-a dat un ultimatum lui Alex, printr-un mesaj public. Artista si-a povestit durerea printre randuri, intr-o postare emotionanta pe internet. Aceasta a marturisit ca a obosit sa lupte de una singura si ca in iubire este nevoie de doi oameni, nu doar de unul.

“Ceea ce este predestinat să se întâmple se va termina cu bine, însă dacă nu, atunci nu se va întâmpla. În iubire trebuie să lupţi, însă nu poţi lupta de unul singur. Uneori ai nevoie ca oamenii să lupte pentru tine. Dacă nu o fac trebuie să pleci şi să realizezi că ceea ce tu le-ai dăruit este mai mult decât ei au fost dispuşi să îţi dăruiască şi mai mult decât merită”, a scris Antonia, probabil ajunsa la capatul puterilor.

Prietenii sunt deja foarte ingrijorati, pentru ea. In ultimele luni, de cand s-a aflat ca Alex a facut demersurile pentru a divorta, Antonia a sperat ca acesta isi va asuma relatia public, fapt care, insa, nu s-a intamplat. Iar apropiatii solistei chiar il pun la zid pe Velea: “E foarte trista si plange mai mereu. Sufera enorm ca fanii ii trimit mesaje pe Facebook si ca ii scriu comentarii rautacioase in care ii spun ca e spargatoare de casnicii si ca ii adreseaza apelativul “curva”. Din aceasta relatie, el a avut mai mult de castigat, pe cand Antonia a avut de pierdut, fiind adesea criticata”, ne-a marturisit o sursa din anturajul Antoniei.

Sursa de preluare

Continut preluat de pe site-ul cancan.ro
Mergi Sus