Acasa / Actualitate Intern / Anchetă în Constanţa, după ce un profesor a publicat pe Facebook imagini din vestiarul fetelor

Anchetă în Constanţa, după ce un profesor a publicat pe Facebook imagini din vestiarul fetelor


O anchetă a început la o şcoală generală din Constanţa, unde un profesor de muzică este acuzat că a postat pe Facebook imagini din vestiarul fetelor, în timp ce acestea se schimbau. Plângerea a fost făcută chiar de conducerea unităţii de învăţământ.


Potrivit IPJ Constanţa, plângerea a fost făcută joi după-amiază, din partea conducerii Şcolii generale Nr 39 ”Nicolae Tonitza”.

“Am fost informaţi că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale şcolii, cu eleve ce se pregăteau pentru ora de educaţie fizică, iar ulterior le-ar fi postat pe o reţea de socializare”, au spus reprezentanţii IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, cel incriminat ar fi profesorul de muzică, un bărbat în vârstă de 34 de ani, iar fetele care apar în imaginile postate pe Facebook ar fi eleve de clasa a 7-a, cu vârste de 13 şi 14 ani.

Incidentul ar fi avut loc în data de 5 octombrie, iar postarea, care a fost făcută pe pagina personală de Facebook, a fost ulterior stearsă, au afirmat sursele citate.

Politiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a producerii faptei şi luarea măsurilor legale în consecinţă.

Sursa: mediafax.ro

Mergi Sus