Acasa / Actualitate Intern / Alin Cristian Isac, un profesionist plin de viata care a lasat in urma lui valoare eterna
Alin Cristian Isac, un profesionist plin de viata care a lasat in urma lui valoare eterna

Alin Cristian Isac, un profesionist plin de viata care a lasat in urma lui valoare eterna

Alin Cristian Isac pentru cei care nu au avut onoarea sa-l cunoasca era un lector extrem de indragit in cadrul Facultatii de Stiinte la catedra de Matematica-Informatica a Universitatii din Petrosani acolo unde isi desfasura activitatea de cadru universtar. Era o fire activa implicandu-se in diverse activitati si totodata senior director al unui site de management international “Site Talk” si lector in cadrul Business Day.  A lasat in urma lui sotia, cei doi copii si mii de prieteni care l-au iubit si l-au apreciat. O personalitate excelenta care se remarca prin inteligenta si originalitate. Avand o gandire creativa Alin Cristian Isac era cunoscut si recunoscut prin spiritualitate si independenta iar caracterul lui putea fi remarcat cu usurinta prin iubirea lui neinfinita fata de semeni. Cultivat, avand cunostiinte din multe domenii era dedicat mereu si dispus sa dobandeasca lucruri noi. O personalitate 100 % originala cu mult peste conventiile sociale, iubea viata si o traia din plin.

Avea parte de fericire si implinire sufleteasca lasand in urma lui sufletul pereche si cei doi copii care reprezentau lumina pentru existenta lui. Un om deosebit, rezervat, calculat si calm privea viata foarte lucid, ca o adevarata provocare reusind mereu sa treaca cu brio peste toate obstacolele vietii. Propriul sau destin s-a dovedit a fi unul deosebit de scurt dar trait intens presarat cu succese si realizari. Locul lui era pe podium, in frunte. Era profesionist si extrem de disciplinat in fiecare activitate cu care era absolut dispus sa-si incante semenii. Avea vise marete si proiecte lasate acum in asteptare. Insa sufletul lui divin va fi mereu alaturi de noi, cei care l-am iubit, si prin spiritul lui tot ce el a inceput va continua, tot ce el a inceput va trai vesnic in sufletele noastre. Prin copii, visele si dorintele lui vor prinde viata, prin ei, caracterul lui va dainui mereu. Este cu adevarat reconfortant sa stii ca munca ta prestata in societate ofera o valoare, insa este absolut uimitor si demn de respectat masura valorii personale in raport cu societatea.

Calitatea este o arta iar valoarea o defineste ! Alin Cristina Isac a fost pentru cei care au avut onoarea sa-l cunoasca un model demn de urmat. Un cunoscator excelent in cele mai profunde aspecte ale fiintei. Un suflet inclinat spre libertate spirituala si profesionala. O personalitate exacta, iubita si apreciata cu cerul vietii mereu senin. Azi cu sufletele indurerate constientizam ca el a plecat. A pornit intr-o calatorie fara cale de intors. A luat doar un bilet pentru un singur drum, pentru o noua viata. Una cu siguranta mai buna cu un scop bine definit. El nu mai este printre noi, insa sufletul lui va dainui mereu in spiritul celui mai creativ inger care poate zbura acum oriunde in eterna bunatate al divinitatii cu o pretiozitate fara de sfarsit. Alin Cristian Isac, omul de valoare pentru care destinul a ales un drum care se va termina acolo unde incepe creatia sufletului sau !

Un comentariu

  1. Multumesc celor care au scris aceste cuvinte frumoase, mângăieri pentru inimile rămase si lumină infinită pentru sufletul lui Alin.

Mergi Sus