Acasa / Vedete Monden / A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat!

A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat!


A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat!
A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat!

Nu mică le-a fost mirarea vecinilor când l-au văzut pe Jeff cărând în braţe un crap viu de toată frumuseţea. Când i-au aflat povestea, însă, au rămas fără cuvinte!


Peştele, victimă a uraganului Harvey, a fost dus de apă pe un teren de golf. Norocul lui a fost că, tocmai în acel moment, Jeff Yuna trecea prin zonă. Şi nu era singur! Bărbatul era însoţit de nepotul său, un băiat extrem de curajos, care s-a dovedit a-i fi de mare ajutor!

Cei doi mergeau pe terenul de golf, când Jeff a zărit în apă o umbră neagră, de dimensiuni impresionante. Când şi-a dat seama că la picioarele lor se zvârcolea un peşte, nepotul acestuia s-a aplecat şi i-a prins trupul puternic, cu mâinile goale! Fireşte, strânsoarea copilului nu a avut efect, iar peştele a scăpat. După ce s-a amuzat de păţania băiatului, Jeff a decis să ia problema în propriile mâini! După ce a luat în braţe monstrul, a alergat până la lacul din apropiere, având grijă ca peştele să nu stea prea mult în aer.

Când a ajuns la apă, Jeff a eliberat peştele uşor, iar acesta s-a şi făcut nevăzut.

Ajunşi acasă, au postat filmuleţul pe Internet. Aşa cum era de aşteptat, imaginile au devenit virale, chiar dacă mulţi internauţi au fost şocaţi de curajul bărbatului. Dar totul e bine când se termină cu bine!

Mergi Sus