Acasa / Actualitate International / A cunoscut o fată pe internet şi acum REGRETĂ amarnic. Ea l-a făcut "celebru" pe internet – VIDEO

A cunoscut o fată pe internet şi acum REGRETĂ amarnic. Ea l-a făcut "celebru" pe internet – VIDEO


Un englez care a crezut că şi-a cunoscut marea dragoste pe internet a ajuns acum “de râsul lumii”, după ce femeia a făcut un filmuleţ în care vorbeşte despre el, imaginile devenind virale. 


Bărbatul de vârstă mijlocie a cunoscut pe internet o femeie din Republica Dominicană şi, după şase luni de conversaţii, a luat avionul ca să o cunoască pe femeie. Totul s-a schimbat când a ajuns la iubita sa.

Femeia, mamă a patru copii, l-a făcut pe bărbat celebru pe internet după ce a făcut un filmuleţ pe care l-a postat online, în care explică că vrea să scape de bărbat, pe care nu îl poate întreţine.

După şase luni de conversaţii folosindu-se de Google Translate, femeia a înţeles că britanicul nu este bogat, dar că o poate ajuta pe ea şi pe copiii săi atunci când vor locui împreună. Numai că, a aflat femeia, bărbatul de vârstă mijlocie a venit cu un bilet de avion doar dus şi fără niciun alt ban. Femeia, care spune că i-a cerut bani ca să meargă să îl întâmpine la aeroport, spune că nu a primit niciun ban, dar că s-a împrumutat, pentru că nu îl putea lăsa în aeroport, “ca pe un străin”. Ea s-a speriat că nu va mai scăpa de bărbat, care pare hotărât să rămână în Republica Dominicană, şi spune că nu îl poate întreţine.

Glyn Bailey a fost hrănit şi adăpostit de vecinii femeii în cartier, unde e deja “vedetă”, scrie Daily Mail şi va fi ajutat de Ambasada Marii Britanii pentru a reveni acasă.

Vecinii femeii au rezumat felul în care văd ei situaţia, spunând că “E un bărbat drăguţ, dar nu e momentul să îţi asumi întreţinerea unei alte persoane. E adult şi singurii adulţi de care ar trebui să ai vreodată grijă sunt părinţii tăi”.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Mergi Sus